Організаційні засади підготовки бакалаврів готельно-ресторанного бізнесу в умовах англомовного освітньо-цифрового мережевого середовища
Анотація
У статті розкрито організаційні засади підготовки майбутніх бакалаврів готельно-ресторанного бізнесу в умовах англомовного освітньо-цифрового мережевого середовища. Акцентовано на елементах проєктування підготовки фахівця готельно-ресторанного бізнесу в рамках вивчення обов’язкових компонентів в умовах англомовного освітньо-цифрового мережевого середовища. Наведено схему формування навчального плану е-курсів для підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу та методику визначення відсотку сформованості компетентності за відповідною темою у фахівців цієї спеціальності.
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2020-02-12
Розділ
Статьи