Організаційні засади підготовки бакалаврів готельно-ресторанного бізнесу в умовах англомовного освітньо-цифрового мережевого середовища

  • Яна Андрющенко

Анотація

У  статті  розкрито організаційні  засади підготовки  майбутніх бакалаврів  готельно-ресторанного  бізнесу  в умовах  англомовного освітньо-цифрового мережевого  середовища. Акцентовано  на елементах  проєктування підготовки  фахівця готельно-ресторанного бізнесу  в  рамках вивчення  обов’язкових компонентів  в  умовах англомовного  освітньо-цифрового  мережевого середовища.  Наведено схему  формування навчального  плану  е-курсів  для  підготовки майбутніх  фахівців готельно-ресторанного бізнесу  та  методику визначення  відсотку сформованості компетентності  за відповідною  темою  у фахівців  цієї спеціальності.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2020-02-12