ВИКОРИСТАННЯ ПРОБЛЕМНИХ МЕТОДІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ІЗ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
Анотація
Стаття присвячена використанню проблемних методів навчання у професійній підготовці бакалаврів і магістрів із готельно-ресторанної справи у Класичному приватному університеті (м. Запоріжжя). Розглядаються методи, які використовуються на практичних заняттях із таких дисциплін, як «Організація готельного господарства», «Організація анімаційних послуг» та «Організація курортних послуг»: проектування (розробка проекту «Малий готель»), SWOT-аналіз, «мозкова атака», дискусії, кейс-метод, метод попереднього іспиту.
Ключові слова:
готельно-ресторанна справа; фахівець; проблемний метод.
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.
Номер
Розділ
Статьи